Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μέτρα υγιεινής και προστασίας έναντι του covid-19

Αγαπητοί πελάτες,

Ελπίζουμε ότι εσείς και οι οικείοι σας είστε καλά στην υγεία σας και ότι δεν έχετε υποστεί τις συνέπειες αυτής της πρωτόγνωρης κρίσης που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Η νέα συνθήκη που δημιουργεί η εξάπλωση του COVID-19 επιτάσσει πρόσθετα προληπτικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Για εμάς, στο Aeollos hotel, η προάσπιση της δημόσιας υγείας και της υγείας των επισκεπτών, των εργαζόμενων και των συνεργατών μας, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό εργαζόμαστε μεθοδικά, ώστε να μπορέσουμε να σας παράσχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον διακοπών και χαλάρωσης, καθώς και τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στον προγραμματισμό του ταξιδιού σας. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και τηρούμε με ευλάβεια τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των Ελληνικών Αρχών. Προετοιμαζόμαστε συστηματικά για την στιγμή που θα σας καλωσορίσουμε στο επόμενο ταξίδι σας στην Χαλκιδική όταν με το καλό θα έχουν αρθεί τα περιοριστικά μέτρα. Παράλληλα, έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σελίδα με αναλυτικές οδηγίες και πληροφορίες για την πολιτική του ξενοδοχείου μας λόγω του κορωνοϊού, η οποία θα ανανεώνεται ανάλογα με τις εξελίξεις.

Εκ μέρους της ομάδας του Aeollos Hotel, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συγκινητική σας υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα.

Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να ανακαλύψουμε νέους τόπους, να ζήσουμε νέες εμπειρίες δεν πρόκειται να σταματήσει. Μέχρι να ανταμώσουμε, θα συνεχίσουμε να σας ταξιδεύουμε νοερά στις ομορφιές της Χαλκιδικής με τη βοήθεια των social media

Μέχρι τότε, μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς.

Καλή αντάμωση!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Με έντονο αίσθημα ευθύνης σας ενημερώνουμε ότι έχουμε περιλάβει στην λειτουργία μας αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής, παρακολουθούμε στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Κάθε μέλος του προσωπικού μας  διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και  λαμβάνει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί διαδικασίες υγιεινής και προστασίας .

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Περιορίζουμε τον συνωστισμό και τον συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.
Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες. Επίσης, διατίθενται ατομικές υφασμάτινες μάσκες κατόπιν αιτήματος, ενώ οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να θερμομετρούνται εξ αποστάσεως στον χώρο της Υποδοχής με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου. Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του ξενοδοχείου επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την Υποδοχή.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Διενεργούνται τακτικότεροι και πιο εντατικοί έλεγχοι συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, τον καθαρισμό και την απολύμανση της κουζίνας και των χώρων αποθήκευσης.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ
Λαμβάνοντας υπόψη τη ρευστότητα των καταστάσεων που βιώνουμε αναπροσαρμόσαμε την πολιτική και τους όρους των κρατήσεων, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία, χωρίς άγχος και επιπλέον προβληματισμούς.

Το Aeollos Hotel είναι έτοιμο, όπως πάντα, να καλωσορίσει τους ταξιδιώτες με τη σιγουριά και την ζεστή φιλοξενία που γνωρίζετε.

Πευκοχώρι – 63085 – Χαλκιδική
Τηλ. +30 23740.20500 – +30 6974.801972
FAX: +30 23740.20490
Email. aeollos@otenet.gr

FACEBOOK για AEOLLOS HOTEL
FACEBOOK για PARALIA AEOLLOS RESTAURANT-BAR